Ga naar de inhoud

Bjorg Lambrecht wordt dinsdag om 11u in Knesselare begraven

 do 8 augustus 2019 14:14
Bjorg Lambrecht werd 22 jaar.

Het gemeentebestuur van Aalter heeft bekendgemaakt dat Bjorg Lambrecht volgende dinsdag om 11 uur begraven wordt in Knesselare. De onfortuinlijke Lotto-Soudal-renner liet maandag het leven in de Ronde van Polen. Lambrecht werd 22 jaar.

Bjorg Lambrecht wordt dinsdag begraven in de Sint-Willibrorduskerk in Knesselare, zo laat het gemeentebestuur weten. "Er komt een groot scherm om de plechtigheid buiten de kerk te kunnen volgen", klinkt het nog.

Publiek kan komend weekend groeten

Een begrafenisondernemer zal morgen het lichaam opbaren, nadat het uit Polen is gerepatrieerd. De betreurde renner kan dan zaterdag en zondag door het publiek begroet worden in het funerarium van Knesselare.

 

Supporters en sympathisanten die een laatste groet willen brengen aan Lambrecht, kunnen zaterdag van 13 tot 17u en zondag van 10 tot 13u in het funerarium terecht.