Geen stunt voor Zizou Bergs in ATP Marseille: vroege exit na driesetter tegen Wawrinka

  Geen stunt voor Zizou Bergs. Onze landgenoot kreeg in de eerste ronde van het ATP-toernooi in Marseille (hard/707.510 euro) meteen de Zwitser Stan Wawrinka tegenover zich. De voormalige nummer drie van de wereld schakelde Bergs in drie sets uit: 6-4, 6-7 (6/8) en 6-4.

  Zizou Bergs (ATP 132) heeft zich maandag niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde op het ATP-toernooi in het Zuid-Franse Marseille.

   

  In de openingsronde ging onze landgenoot in drie sets onderuit tegen de Zwitser Stan Wawrinka (ATP 105), de voormalige nummer drie van de wereld. Bergs verloor de eerste en laatste set met 6-4, maar knokte wel knap terug in de tweede set: 6-7 (6/8). 

   

  Het setpunt was hét hoogtepunt van de avond.

  Met David Goffin (ATP 41) staat er nog een Belg op de hoofdtabel in Marseille. Hij staat in de openingsronde tegenover de Slovaakse qualifier Lukas Klein (ATP 142). 

   

  Goffin en Bergs nemen aan elkaars zijde eveneens deel aan het dubbeltoernooi, waarin ze in de eerste ronde de degens kruisen met de Italiaan Marco Bortolotti en de Spanjaard Sergio Martos Gornes.