QSTA United Oostende zon

BNXT Leaguelaatste update: 4 minuten geleden

22:52

Bergen boekt zijn eerste zege

Op de tweede speeldag in de BNXT League is Bergen met 79-92 gaan winnen bij het Nederlandse Groningen. Bij de rust stonden de Henegouwers 39-51 voor.

Bergen maakte het verschil in het eerste kwart (11-24). Het kon de hele wedstrijd teren op die voorsprong. Met 21 punten en 11 rebounds had James Moors het grootste aandeel in de zege. Keevan Veino scoorde 23 punten, maar stond in het verliezende kamp.

In een Nederlands onderonsje had Leiden twee verlengingen nodig om met 79-80 te winnen bij Den Helder.

20/09/24
23:07
23:06
23:06
23:04

Ruime zeges voor Charleroi en Kortrijk

Charleroi en Kortrijk hebben stevig uitgehaald op de 2e speeldag. Charleroi haalde het met 106-60 van Feyenoord, Kortrijk zette BA Limburg opzij met 115-75.

Limburg United won dan weer van Mechelen met 74-65. Voor Mechelen was het de eerste wedstrijd van het seizoen. Kortrijk en Limburg United houden net als Oostende het maximum van de punten na 2 wedstrijden.