Ga naar de inhoud

3x3-Belgen zijn meteen uitgeteld in Marseille na twee nederlagen in groepsfase

 vr 31 mei 2024 21:14
Thibaut Vervoort
Thibaut Vervoort was de beste schutter van Riffa met 12 punten in 2 wedstrijden.

Na de ontgoocheling van het olympische kwalificatietoernooi moeten de 3x3-Belgen ook in de WorldTour een opdoffer verwerken. In Marseille verloren Thibaut Vervoort en co. met Team Riffa hun twee groepswedstrijden, waardoor ze een plekje in de kwartfinales mochten vergeten.

wedstrijden groep D
Riffa Podgorica 14-18
Riffa Wenen 15-17
Wenen Podgorica 21-17
stand groep D
    W-V punten
1. Wenen (Oos) 2-0 38
2. Podgorica (Mon) 1-1 35
3. Riffa (Bah) 0-2 29

De top 2 stoot door naar de kwartfinales.

3x3 WorldTour in Marseille

21:13

Meteen uitgeschakeld

De 3x3-Belgen hebben de ontgoocheling van het olympisch kwalificatietoernooi niet kunnen doorspoelen in Marseille. Ze verloren ook hun tweede groepswedstrijd tegen Wenen. In een spannend duel had Riffa nog een tweepunter nodig in de slotseconden, maar die kwam er niet. De Belgen zijn dus al in de groepsfase uitgeteld.

19:41

Riffa verliest tegen qualifier Podgorica

De Belgen van team Riffa hebben hun start gemist in Marseille. Tegen Podgorica, dat de kwalificaties overleefde, gingen ze met 14-18 onderuit. Het duel tegen Wenen wordt beslissend over een plekje in de kwartfinales.

19:17
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.