Ga naar de inhoud

Antwerp incasseert weer een nederlaag na thriller tegen Aalst, Oostende walst over Brussel

Het loopt niet lekker bij Antwerp (archief).

Het loopt niet lekker bij Antwerp in de BNXT League. Na een thriller tegen Aalst incasseerde het alweer een nederlaag. Oostende walste op zijn beurt over Brussel, Charleroi besliste nog voor de rust het duel met Bergen.

bnxt league
20:18
Charleroi walst over Bergen in Waalse derby: 66-102

Geen spanning in de Waalse derby. Charleroi was een maatje te groot voor Bergen. De bezoekers domineerden de hele match. Nog voor de pauze was het verschil te groot om nog van een wedstrijd te spreken: 26-51.


Nathan Kuta (21 punten, 6 rebounds) en Jhivvan Jackson (20 punten, 3 steals) waren de bedrijvigste spelers bij Charleroi, dat voorlopig aan de leiding staat in de stand.

20:06
Verslag van Brussels - Oostende
20:05
Oostende roteert tegen Brussel: 84-115

Oostende heeft makkelijk gewonnen op verplaatsing bij Brussels. De Belgische kampioen had in het eerste quarter al een kloof van 22 punten. Het signaal voor trainer Dario Gjergia om te roteren in zijn team. Geen enkele speler stond langer dan 25 minuten op het parket. 


Dat zorgde voor maar liefst 7 spelers in de dubbele punten. Van Der Vuurst De Vries kroonde zich tot topschutter bij Oostende met 17 stuks. Troisfontaines volgde met 15 punten.

20:04
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
20:03
Aalst smeert Antwerp weer nederlaag aan na thriller: 78-76

De spanning was te snijden in het duel tussen Antwerpen en Aalst. Die laatste haalde een achterstand van 13 punten op in het laatste quarter en sleepte zo een felbevochten zege uit de brand: 78-76.


Een flinke domper voor de Giants, die op een maand tijd 6 keer verliezen. Sterker nog: Antwerpen won nog maar 1 wedstrijd in de Belgische competitie en zakt zo verder weg in de stand.