Tweelingzussen Massey ruilen Mechelen in voor Movistar Estudiantes in Spaanse eerste klasse

 vr 13 mei 2022 13:22
Becky en Billie Massey

Na een succesvol seizoen bij Kangoeroes Basket Mechelen hebben Billie en Becky Massey (beiden 22) besloten om andere oorden op te zoeken. De zussen gaan vanaf volgend seizoen in Spanje aan de slag bij Movistar Estudiantes.

Billie en Becky spelen al zes jaar bij Kangoeroes Basket Mechelen en hielpen de club dit jaar om kampioen te worden én de beker te winnen. Die prestaties zijn duidelijk niet onopgemerkt gebleven, want het duo wordt aangetrokken door het Spaanse Movistar Estudiantes.

 

"Als club zijn wij enorm trots op de prestaties van beide zussen en op de bijdrage die we geleverd hebben om deze twee talentvolle speelsters te laten uitbloeien tot ware internationale klassespeelsters", laat de club weten. "Wij danken Billie en Becky voor hun inzet de afgelopen jaren en wensen hen zeer veel succes bij hun nieuwe club."

 

In Spanje zullen de zussen het opnemen tegen een andere Belgian Cat. Serena-Lynn Geldof stapt over van Campus Promete en zal volgend seizoen de kleuren verdedigen van Casademont Zaragoza.