Zulte Waregem OH Leuven 2-4
Anderlecht Genk 10-0

Wullaert en De Caigny stuwen Anderlecht naar monsterzege tegen Genk

zo 8 november 2020 17:11

In de Scooore Super Leagueis dit weekend de 6e speeldag afgewerkt. Club Brugge versloeg Gent na een spannende match, Anderlecht haalde uit tegen Genk: 10-0.

Speeldag 6

17:07

Anderlecht is veel te sterk voor Genk

De vrouwen van Anderlecht hebben Genk met huid en haar opgepeuzeld. Dankzij een hattrick van Tine De Caigny en 6 (!) goals van Tessa Wullaert werd het 10-0.

17:07
07/11/20
18:43

OHL wint op bezoek bij Zulte Waregem

Oud-Heverlee Leuven heeft een belangrijke zege geboekt op het veld van Zulte Waregem. De Leuvenaars kwamen voor de rust op voorsprong dankzij Onzia en dat nadat de thuisploeg bij 0-0 nog een penalty had gemist.

Na de rust verdubbelde Janssens de voorsprong. Maar Essevee gaf zich niet gewonnen en maakte een aansluitingstreffer. In het laatste wedstrijdkwartier nam OHL opnieuw afstand na goals van Eurlings en Lameir. De tegentreffer van Devos kwam te laat: 2-4. De bezoekers klimmen dankzij de zege naar de 5e plaats in de stand.

18:43
16:43

Club YLA heeft de handen vol met Gent

Club YLA heeft met 3-2 gewonnen tegen KAA Gent. De bezoekers konden de twee doelpunten van Charlotte Laridon telkens neutraliseren met de gelijkmaker. Maar op het derde Brugse doelpunt van Celien Guns had Gent geen antwoord meer.

Club YLA pakt de volle buit en komt in de stand zo op gelijke hoogte met Gent. Ze tellen beiden 13 punten, dat zijn er 2 minder dan leider Anderlecht en Standard. Anderlecht speelt morgen nog.

16:35
06/11/20
22:45

De Waalse ontmoeting was een kolfje naar de hand van Standard, dat met duidelijke cijfers won. Noemie Gelders nam 4 van de 6 rozen voor haar rekening.