77'
Alexis Sánchez
77'
3 - 0

Inter heeft een eenvoudige zege geboekt in eigen huis tegen Genoa. Rode Duivel Romelu Lukaku toonde zijn ploeg de weg door al na 32 seconden te scoren. Door de zege doet Inter opnieuw een goeie zaak bovenaan het klassement.

Het was de op een na snelste competitiegoal van Inter sinds het seizoen 2004-2005. Amper 32 seconden na het eerste fluitsignaal deed Romelu Lukaku de netten al trillen. Hij kreeg de bal mee van Lautaro en liep de verdediging van Genoa dan op een hoopje. Het was zijn 18e goal van het seizoen.

Topschutter Ronaldo zit aan 19 goals en Lukaku zocht ook wel naar een tweede treffer, maar doelman Perin speelde een goeie wedstrijd. Hij was de beste man op het veld bij de bezoekers want aanvallend speelde Genoa erg weinig klaar.

Inter kon voor de pauze zijn kansen niet afmaken, maar dat lukte in de tweede helft wel nog. Lukaku tekende nog voor een assist op Darmian. Hij trok vier verdedigers naar zich toe en zo kreeg zijn ploegmaat alle ruimte om te scoren. Ook in de derde goal had Lukaku een voetje. Zijn schot werd afgeblokt en werd zo een assist voor invaller Sanchez.

Juventus morste met punten en zo vergroot Inter de kloof op de Oude Dame. AC Milan komt later vandaag nog in actie.

32 seconden, meer had Lukaku niet nodig

90+3'

Inter wint eenvoudig

Het blijft bij 3 tegen 0. Het is een eenvoudige zege voor Inter dat zo bovenaan zijn voorsprong opnieuw vergroot.

90+3'

Nog goed verdedigen van Zapata. Hij haalt de angel uit een kwieke tegenaanval door D'Ambrosio met een correcte tackle af te stoppen.

90+2'
Roberto Gagliardini (Internazionale) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Marko Pjaca (Genoa).
90+2'
De poging wordt gered door Mattia Perin (Genoa), die geen rebound weggeeft.
90+2'
Milan Škriniar (Internazionale) haalt uit met zijn rechter...
90+2'

Save Perin

Perin speelt echt een heel goede wedstrijd. Wat een aanval van Inter. Sanchez duwt de bal met zijn rug naar Lukaku. Die geeft het leer terug en de invaller kan uithalen. Maar Perin steekt een stokje voor de 4-0.

90+2'
Bij Internazionale wordt de hoekschop genomen door Christian Eriksen. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.
90+1'
Redding van Mattia Perin (Genoa), die de bal al duikend kan pareren.
90+1'
Alexis Sánchez (Internazionale) haalt uit met zijn linker...
90+1'

88'
Alexis Sánchez (Internazionale) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
88'
De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Christian Eriksen (Internazionale), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt.
88'
88'
Danilo D'Ambrosio (Internazionale) haalt uit met zijn linker...
87'
Valon Behrami (Genoa) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Alexis Sánchez (Internazionale).
87'

D'Ambrosio bijna!

Nog een prachtige kans voor de thuisploeg. Na een inworp blijft de bal eventjes hangen rond de box. De invaller viseert de winkelhaak, maar Perin duikt de bal nog uit doel.