90+4'
Alberto Cerri
90+4'
4 - 3

Cagliari heeft tegen Parma zijn kansen op het behoud gaaf gehouden. In het kelderduel won Cagliari na een onwaarschijnlijke ommekeer met 4-3. Parma heeft een mirakel nodig om degradatie uit de Serie A af te wenden.

Op het uur leek er geen vuiltje aan de lucht voor Parma. De bezoekers hadden op de tegenaanval net de 1-3 gemaakt en leken in de stand de voorlaatste plaats te zullen doorgeven aan Cagliari.

Ex-Standard-speler Razvan Marin bracht weer hoop in de harten bij Cagliari met de 2-3, maar ondanks een alomtegenwoordige Radja Nainggolan stond die score op het einde van de reguliere speeltijd nog altijd op het bord.

Maar in voetbal kan alles. Cagliari drukte Parma, met invallers Dierckx en Busi, tegen het eigen doel en in de extra tijd kantelde de match nog helemaal. Eerst maakte Pereiro gelijk en daarna schonk Cerri Cagliari een onverwachte zege: 4-3.

De nederlaag betekent wellicht de doodsteek voor de overlevingsstrijd van Parma in de Serie A. Cagliari en Nainggolan moeten in de laatste wedstrijden nog weggeraken van de 18e plaats.

90+4'

Cagliari

De kopbal van Alberto Cerri (Cagliari) verdwijnt achter de keeper in doel.
90+4'
De poging wordt gered door Guglielmo Vicario (Cagliari). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen.
90+4'
Valentin Mihaila (Parma) haalt uit met zijn rechter...
90+1'

90'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Giovanni Simeone (Cagliari) stond buitenspel.
89'
Giovanni Simeone (Cagliari) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Gastón Brugman (Parma).
88'
Maxime Busi (Parma) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Radja Nainggolan (Cagliari).
85'
Nahitan Nández (Cagliari) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
85'
Radja Nainggolan (Cagliari) kan aanleggen met zijn linkervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
84'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Yordan Osorio (Parma) stond buitenspel.
83'
Radja Nainggolan (Cagliari) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Valentin Mihaila (Parma).
81'
Leonardo Pavoletti (Cagliari) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
80'
Graziano Pellè (Parma) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
80'
80'
Parma krijgt een vrije trap. Nahitan Nández (Cagliari) haalde een tegenstander onderuit.
78'
Andrea Carboni (Cagliari) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Graziano Pellè (Parma).