Premier League - speeldag 29 - 04/03/21 - 21:15
    0 - 1
    Mason Mount
    42'

Titelverdediger Liverpool blijft in hetzelfde bedje ziek. Tegen Chelsea maakte het nooit aanspraak op de zege. Mason Mount was de matchwinnaar met een heerlijke goal.

Vorig weekend maakte Liverpool nog een einde aan een dramatische reeks van 4 nederlagen. The Reds versloegen Sheffield United toen met 0-2.

Tegen Chelsea kreeg Liverpool de kans om een sprongetje te maken richting de Europese tickets. Maar de manschappen van Jürgen Klopp speelden inspiratieloos op Anfield.

Kanté toverde net voor de rust een geweldige lange pass uit zijn hoed richting man in vorm Mason Mount. Die zette op snelheid zijn tegenstander in de wind en scoorde met een pegel in de rechterhoek.

Klopp haalde iets na het uur Mo Salah naar de kant, die daar duidelijk niet mee kon lachen. Zijn vervanger Diogo Jota kon het tij niet doen keren. Integendeel, het was Chelsea dat nog het scherpst kwam dreigen.

De Londenaars duiken zo de top 4 binnen. Liverpool blijft vastgenageld op de 7e plaats en heeft een rapport van 43 op 81.

Bekijk de goal van Mason Mount

90+2'
    Trent Alexander-Arnold neemt de hoekschop voor Liverpool. Hij dropt de bal centraal voor doel.
    90+1'

88'
    Antonio Rüdiger (Chelsea) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Sadio Mané (Liverpool).
    87'
    James Milner (Liverpool) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Mateo Kovacic (Chelsea).
    86'
    Chelsea krijgt een vrije trap. Sadio Mané (Liverpool) haalde een tegenstander onderuit.
    85'
    De poging wordt gered door Édouard Mendy (Chelsea), die geen rebound weggeeft.
    85'
    De voorzet komt tot bij Georginio Wijnaldum (Liverpool). Zijn kopbal gaat richting doel...
    85'
    Andrew Robertson neemt de hoekschop voor Liverpool. Hij dropt de bal centraal voor doel.
    77'
    Bij Chelsea wordt de hoekschop genomen door Mason Mount. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.
    77'
    Redding van Alisson (Liverpool), die de bal al duikend kan pareren.
    77'
    Timo Werner (Chelsea) haalt uit met zijn linker...
    75'
    Roberto Firmino (Liverpool) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Jorginho (Chelsea).
    68'
    67'
    65'
    César Azpilicueta (Chelsea) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Thiago (Liverpool).
    64'
    Ozan Kabak (Liverpool) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Timo Werner (Chelsea).