Atletico heeft nog altijd geen CL-zekerheid na gelijkspel tegen Bayern

3. 86' - Doelpunt strafschop - Thomas Müller (1 - 1)
    UEFA Champions League - speeldag 5 - 01/12/20 - 21:00
    86'
    Thomas Müller
    1 - 1
    86'

Atletico Madrid heeft het B-elftal van Bayern München op een gelijkspel kunnen houden, maar is nog altijd niet zeker van een ticket voor de knock-outfase. Volgende week wacht een finale tegen Red Bull Salzburg.

Bayern München was na 4 wedstrijden al zeker van groepswinst, dus besloot Hansi Flick enkele vaste waarden op de bank te houden. Dat hij zo een reeks van 15 CL-overwinningen op rij op het spel zetten, kon hem niet deren.

Atletico, met Yannick Carrasco in de basis, begon ook goed tegen het veredelde elftal van de titelverdediger. Joao Felix zette een voorzet van Llorente om in het verdiende openingsdoelpunt.

Ook in de tweede helft leek de zege en het ticket voor de laatste 16 niet in gevaar te komen voor de Spanjaarden. Tot invaller Müller een strafschop afdwong. Een kans die je de doelpuntenmachine van Bayern niet mag geven.

Atletico Madrid moet volgende week dus nog winnen tegen Red Bull Salzburg om een vervolg te breien aan zijn Champions League-campagne.