3. 86' - Doelpunt - Arthur Theate (6 - 1)
Serie A TIM - speeldag 4 - 18/09/21 - 18:03
86'
Arthur Theate
6 - 1
86'

In de Serie A blijft Inter ook na het vertrek van sterkhouders Lukaku en Hakimi sterk presteren. De regerende kampioen toonde zaterdagavond geen genade voor een weerloos Bologna, dat in Milaan 6 doelpunten om de oren kreeg. Bij de bezoekers debuteerde invaller Arthur Theate met een goal.

Inter had tegen Bologna zijn schaapjes na een dik halfuur al op het droge. Na een vroeg doelpunt van Martinez zorgden Skriniar en Barella voor 3-0 nog voor de rust.

Ook na de koffie waren de bezoekers geen partij voor de landskampioen, die ook in de 2e helft 3 keer de bal in het mandje legde. Onder meer Dzeko, die op het halfuur de geblesseerde Correa vervangen had, nam 2 goals voor zijn rekening.

Met de 6-0 op het scorebord gunde Bologna-coach Mihajlovic Arthur Theate nog zijn debuut in de Serie A. De jonge Belg, deze zomer overgekomen van KV Oostende, bedankte voor het vertrouwen door in de slotfase nog de eerredder tegen de touwen te koppen.

Het doelpunt van Arthur Theate:

En enkele goals van Inter:

90+2' tweede helft
89'
Hoekschop voor Internazionale. Federico Dimarco trapt die naar de tweede paal.
89'
Lukasz Skorupski (Bologna) blijft goed naar de bal kijken en duwt de bal weg.
89'
Federico Dimarco (Internazionale) haalt uit met zijn linker...
86'

Bologna

Musa Barrow (Bologna) schildert een voorzet op het hoofd van Arthur Theate en die kopt de 6 - 1 tegen het net.
86'
De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Musa Barrow (Bologna), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt.
85'
Federico Dimarco (Internazionale) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
84'
Federico Dimarco neemt de hoekschop voor Internazionale. Hij dropt de bal centraal voor doel.
83'
Vrije trap voor Internazionale. Mitchell Dijks (Bologna) hield Denzel Dumfries vast en dat had de scheidsrechter gezien.
82'
Emanuel Vignato (Bologna) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Matías Vecino (Internazionale).
80'
Denzel Dumfries (Internazionale) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
76'
Denzel Dumfries (Internazionale) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Emanuel Vignato (Bologna).
68'

Edin Džeko kan scoren voor Internazionale. De assist komt op naam van Alexis Sánchez.
68'
Marcelo Brozovic neemt de hoekschop voor Internazionale. Hij dropt de bal centraal voor doel.
67'
Federico Dimarco (Internazionale) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
65'
Bologna krijgt een vrije trap. Federico Dimarco (Internazionale) haalde Andreas Skov Olsen onderuit.