Zonder Ronaldo lukt het niet voor United in League Cup, Tottenham en Chelsea bibberen

1. 10' - Doelpunt - Manuel Lanzini (0 - 1)
    Carabao Cup - speeldag 1 - 22/09/21 - 20:46
    10'
    Manuel Lanzini
    0 - 1
    10'

Manchester United zal dit seizoen de League Cup niet winnen. Het verloor in eigen huis van West Ham United zonder Cristiano Ronaldo in de kern. Tottenham en Chelsea konden zich wel plaatsen voor de vierde ronde, zij hadden wel strafschoppen nodig tegen Wolverhampton, met Dendoncker in de hoofdrol, en Aston Villa.

Manchester United won vorig weekend nog van West Ham United in de competitie. In de League Cup kregen sterkhouders als Maguire, Varane, Pogba en Ronaldo rust.

Na tien minuten kwamen de Hammers op voorsprong dankzij Lanzini. Er werd nadien niet meer gescoord en zo is United al in de derde ronde uitgeschakeld. Het wacht al sinds 2017 op een nieuwe eindzege in de League Cup.

Scorende Dendoncker uitgeschakeld

Carabao Cup
    Wolverhampton Wanderers
    einde (pen.)
    22-23
    Tottenham Hotspur

Tottenham leek na een halfuur al zegezeker bij Wolverhampton na vroege goals van Ndombele en Kane.

Maar de thuisploeg, met Dendoncker in de basis, knokte zich opnieuw in de wedstrijd. De Rode Duivel zorgde dik vijf minuten voor de rust met een rake kopbal zelf voor de aansluitingstreffer.

Het werd na de rust ook nog 2-2 dankzij Podence, daar bleef het bij. Tijdens de penaltyreeks was Tottenham iets koelbloediger. Dendoncker miste zijn elfmeter voor de Wolves.

Lukaku valt in en gaat door

Carabao Cup
    Chelsea
    14-13
    Aston Villa

Romelu Lukaku begon in Londen op de bank tegen Aston Villa. Hij zag Werner na de rust de score openen voor de Blues, meteen daarna maakte Archer al gelijk.

Met de Rode Duivel in het team werd niet meer gescoord. Strafschoppen moesten ook hier voor de beslissing zorgen.

Door twee snelle missers van Villa in de penaltyserie kon Chelsea, waar Lukaku de eerste penalty scoorde, de reeks met 4-3 naar zich toetrekken.