Luis Suárez
1 - 2
Luis Suárez
90+7'

In de competitieve groep B van de Champions League staat AC Milan met 0 op 6 na twee speeldagen. Het leek op weg naar een eerste zege, maar Atletico Madrid dacht daar anders over. Antoine Griezmann scoorde voor het eerst sinds zijn terugkeer, Luis Suarez legde de 1-2 in de 97e minuut binnen vanaf de stip.

Na de nederlaag bij Liverpool wilde AC Milan zijn kansen in leven houden tegen Atletico Madrid.

Geen evidente opdracht, maar Milan opende gretig en werd beloond dankzij de 1-0 van Leao na 20 minuten.

Maar de thuisploeg bracht zichzelf in een lastig parket door de rode kaart van Kessié na een halfuurtje.

Daar betaalde het een prijs voor, weliswaar pas in de absolute slotfase. Invaller Griezmann prikte zijn eerste bal binnen sinds zijn terugkeer naar Atletico.

Milan sakkerde en zou dat in de extra tijd nog wat meer doen. Suarez besliste de match vanaf de stip.

Hij scoorde voor het eerst sinds 2015 nog eens in een uitmatch in de Champions League, maar bij Milan stormden ze kwaad op de scheidsrechter af.