8

Vrouwen van OHL pakken de volle buit op het veld van AA Gent

za 1 mei 2021 17:10
      Lotto Super League - speeldag 4 - 01/05/21 - 14:00

In Play-off I van ons vrouwenvoetbal heeft OHL de zege gepakt in en tegen AA Gent. De bezoekers namen al in de eerste helft afstand en springen zo over Gent naar een gedeelde tweede plaats.

Doelpunten:

27': Detruyer

31': Vanzeir

63': Vande Velde

72': Cattoor

Even voor het halfuur tekende de jonge Marie Detruyer voor de openingstreffer. Enkele minuten later stond het al 0-2 dankzij een doelpunt van Luna Vanzeir (de zus van Union-spits Dante Vanzeir).

Ook in de tweede helft werd er nog twee keer gescoord. Eerst zorgde Chloé Vande Velde nog voor de aansluitingstreffer, maar het was Estée Cattoor die voor de 1-3 zorgde en zo de zege van OHL kon veiligstellen.

OHL Women zorgde in hun vorige wedstrijd voor een halve stunt door autoritaire leider Anderlecht op 0-0 te houden en lijkt zo net op tijd de goede vorm te pakken te hebben. In de stand staan ze voorlopig op een gedeelde tweede paats, samen met Standard.

Play-off I wordt in het vrouwenvoetbal met vijf ploegen gespeeld. De laatste speeldag staat gepland op 29 mei.