36

Ook OHL kan geen vuist maken tegen het geweld van Anderlecht

zo 31 januari 2021 20:23
      Lotto Super League - speeldag 12 - 31/01/21 - 18:00

De dames van Anderlecht hebben nu ook gehakt gemaakt van OHL. De middenmoter in het klassement incasseerde in eigen huis 8 doelpunten.

Anderlecht maakte meteen zijn bedoelingen duidelijk. Er waren amper 2 minuten gespeeld of Vanhamel maakte er 0-1 van.

Even later scoorde diezelfde Vanhamel de 0-2. Halfweg de eerste helft maakte Wijnants er 0-3 van, meteen goed voor de ruststand.

In de tweede helft ging Ouzraoui twee keer aan het kanon staan (0-4 en 0-5), gevolgd door De Neve met de 0-6 en Wullaert met de 0-7. Op dat moment was er een uur gespeeld.

De 0-8 van De Neve viel na 78 minuten en net voor tijd slaagde OHL erin de spreekwoordelijke eer nog te redden.

In het klassement telt leider Anderlecht na 12 matchen 36 punten. OHL staat met de helft van dat puntenaantal 5e.