4. 90+3' - Doelpunt - Edinson Cavani (3 - 1)
Premier League - speeldag 32 - 18/04/21 - 17:01
90+3'
Edinson Cavani
90+3'
3 - 1

Op speeldag 32 in Engeland heeft Manchester United geen punten laten liggen tegen Burnley. De nummer 2 in de stand kon wel pas in het slot afstand nemen van de bezoekers, dankzij een sterke Greenwood en supersub Cavani.

United is dit seizoen op weg naar de tweede plek in de Premier League. Tegen staartploeg Burnley konden The Red Devils opnieuw een stap zetten in de goede richting en eerste achtervolger Leicester op (ruime) afstand houden.

United was ook de betere ploeg tegen Burnley, maar kon in een fletse eerste helft nog niet het verschil maken. Vlak na de pauze kwam de openingsgoal er wel. Fernandes liet een voorzet van Rashford goed lopen en Greenwood kon niet meer missen: 1-0.

De voorsprong van United was echter maar van korte duur, want amper 2 minuten later hing Tarkowski al opnieuw de bordjes in evenwicht. United moest opnieuw aan de bak, maar leek zijn tanden stuk te bijten op de bezoekers.

Tot 6 minuten Greenwood opnieuw zijn moment gekomen zag. De chouchou van Old Trafford bracht met zijn tweede van de avond United opnieuw op voorsprong. Diep in de extra tijd zorgde invaller Cavani nog voor de geruststellende 3-1.

90+3'

Edinson Cavani (Manchester United) scoort met zijn rechtervoet. Het staat 3 - 1.
90+2'
Ashley Westwood (Burnley) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Paul Pogba (Manchester United).
90+1'
De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Mason Greenwood (Manchester United), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt.
90+1'
James Tarkowski (Burnley) helpt zijn doelman een handje en veegt de bal van de lijn.
90+1'
Bruno Fernandes (Manchester United) haalt uit met zijn rechter...
90+1'
Bailey Peacock-Farrell (Burnley) blijft goed naar de bal kijken en duwt de bal weg.
90+1'
Mason Greenwood (Manchester United) haalt uit met zijn linker...
90+1'
90+1'

90'
90'
Scott McTominay (Manchester United) haalt uit met zijn rechter...
89'
89'
James Tarkowski (Burnley) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Donny van de Beek (Manchester United).
84'
Luke Shaw neemt de hoekschop voor Manchester United. Hij dropt de bal centraal voor doel.
81'
De ref grijpt in: Mason Greenwood (Manchester United) deelde een duw uit.
81'
Ashley Westwood neemt de hoekschop voor Burnley. Hij dropt de bal centraal voor doel.
79'
Scott McTominay (Manchester United) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.