Challenger Pro League - speeldag 24 - 19/03/21 - 20:00
Teddy Teuma
1 - 2
Teddy Teuma
78'

Na 11 driepunters op een rij heeft Union vrede moeten nemen met een gelijkspel in 1B. Westerlo hield de kersverse kampioen op 2-2.

Een week na de kampioenenmatch tegen RWDM (2-1) was de honger nog niet gestild bij Union. Het Brusselse team opende ook de score, maar het doelpunt telde niet. De wedstrijdleiding zag (onterecht) buitenspel.

Net voor de rust opende Abrahams dan maar de score voor de thuisploeg. Met een scherp schot zette hij de 1-0 op het bord.

Na de pauze volgde het antwoord van Union. Eerst trapte Van der Heyden van dichtbij de gelijkmaker binnen, daarna mikte aanvoerder Teuma een vrije trap knap in de bovenhoek.

De 12e zege op een rij leek binnen, tot Westerlo met een Turkse combinatie gelijkmaakte. 3 minuten voor tijd vlamde Alici de 2-2 binnen.

In het klassement heeft Union nu 18 punten meer dan nummer 2 Seraing. Westerlo blijft 4e met 5 punten minder dan Seraing.

• 42' Abrahams 1-0
  • 67' Van der Heyden 1-1
  • 77' Teuma 1-2
  • 87' Alici 2-2