68'
Antoine Bernier
3 - 4
68'

In een echte cupmatch heeft leider Seraing zich naar de 3 punten geknokt op RWDM. De bezoekers draaiden een 2-0-achterstand nog om in een 2-3-ruststand. Vlak na de rust viel Seraing met zijn tienen, de penalty zorgde voor 3-3. Toch maakte Bernier nog de goal van de zege. Mikautadze van Seraing maakte zijn 13e en 14e goal in 7 duels.

Seraing was met 12 op 18 naar RWDM afgezakt, dat zelf 6 punten telde met een match minder gespeeld. De thuisploeg had geen ontzag voor de leider: na 20 minuten was het 2-0. Rommens opende de score na een penaltyfout van Faye, Rocha maakte er meteen daarna 2-0 van.

Seraing schoot wakker en toonde zijn klasse: Bernier bediende Mikautadze voor de aansluitingstreffer, Al Badaoui rondde fraai samenspel af voor de gelijkmaker en een geniale trap van Mikautadze zorgde voor een totale ommekeer.

Na de rust leek het geluk van Seraing evenwel op: Faye veroorzaakte zijn 2e penalty en mocht met een 2e geel gaan douchen. Seraing stond nog een hele helft met zijn tienen. Rommens zette vanaf de stip de 3-3 op het bord.

Seraing-doelman Dietsch hield zijn net schoon en op een scherpe tegenaanval vond Al Badaoui Bernier voor de winning goal. De collectief sterke bezoekers trokken die met de nodige vechtlust over de streep.

Scoreverloop:
18' Rommens 1-0 (pen)
20' Rocha 2-0
23' Mikautadze 2-1
30' Al Badaoui 2-2
38' Mikautadze 2-3
48' Rommens 3-3 (pen)
67' Bernier 3-4