2. 40' - Doelpunt - Manfred Ugalde (1 - 1)
Challenger Pro League - speeldag 9 - 30/10/20 - 20:01
40'
Manfred Ugalde
1 - 1
40'

Op speeldag 9 in de 1B Pro League is Lommel de drie punten gaan halen in Lierse. De bezoekers kwamen al snel achter, maar bogen de achterstand om in een overtuigende zege.

Doelpunten:

8' Placca: 1-0

39' Ugalde: 1-1

53' Moreno: 1-2

57' Zaroury: 1-3

Het was Placca, de aanvaller die Lierse huurt van Beerschot, die de thuisploeg na 8 minuten op voorsprong zette. Vijf minuten voor de pauze hing Ugalde de bordjes echter terug in evenwicht.

In de tweede helft schakelde Lommel een versnelling hoger. Moreno bracht in minuut 53 de bezoekers op voorsprong en niet veel later zorgde Zaroury met een knap doelpunt voor de beslissing.

Lierse blijft zo geparkeerd op de vijfde plaats. De driepunter op het Lisp brengt Lommel naast Deinze op een gedeelde derde plaats in de stand, al heeft Deinze wel een match minder gespeeld.