Challenger Pro League - speeldag 16 - 24/11/19 - 16:00
Stélvio
51'
Stélvio
1 - 0

Virton en Roeselare zijn er niet in geslaagd om hun eerste overwinning van de tweede periode te boeken. Ze deelden de punten na goals van Stelvio en Nouri in de 2e helft: 1-1. Virton en Roeselare sluiten de rij in de 2e periode.

Virton streedt tot de laatste speeldag met OHL voor de eersteperiodetitel, maar de tweede periode is niet goed begonnen voor Virton. Het verloor in zijn openingsmatch in de eertse periode bij Union en raakte thuis nu niet verder dan 1-1 tegen Roeselare.

Nochtans had Stelvio - op assist van Vanzo - met zijn vijfde goal van het seizoen de score geopend voor de thuisploeg. Maar 5 minuten later hingen de bordjes weer gelijk: Naessens schotelde Amir Nouri de gelijkmaker voor.

Beide ploegen kregen in de slotfase nog kansen om de overwinning uit de brand te slepen, maar de kansen werden gemist. Met het puntje blijven Virton en Roeselare allebei onderin de stand van de tweede periode. In het algemene klassement blijft Roeselare op de laatste plaats.