3. 71' - Doelpunt - Federico Vega (2 - 2)
Challenger Pro League - speeldag 5 - 06/09/19 - 20:31
41'
71'
2 - 2
71'

Union en Lommel hebben de 5e speeldag in 1B ingezet met een 2-2-gelijkspel. Thuisploeg Lommel gaf tot twee keer toe een voorsprong uit handen.

Union schoot stevig uit de startblokken, maar het was Lommel dat op voorsprong klom. Met een heerlijke halfvolley zette Naudts de 1-0 op het bord.

Nog voor de rust stelden de bezoekers uit de hoofdstad orde op zaken. Na mistasten van de doelman was Vega het snelst op de bal: 1-1 na 45 minuten.

Na de pauze werd een Lommels doelpunt van Cauwenberg afgekeurd wegens buitenspel, maar dat bleek slechts uitstel. Bij een hoekschop kopte Santermans overhoeks de 2-1 binnen. Vega redde met zijn tweede van de avond nog een punt voor de bezoekers.

Doelpunten:

• 22' Naudts 1-0
  • 40' Vega 1-1
  • 57' Santermans 2-1
  • 69' Vega 1-1

Zaterdag vindt de topper van de 5e speeldag plaats tussen Westerlo en Beerschot. OH Leuven speelt dit weekend tegen Roeselare, rode lantaarn Lokeren gaat in Luxemburg op bezoek bij Virton.