Neymar
90'
Neymar
4 - 0

PSG heeft zijn leiderspositie in de Ligue 1 nog wat verstevigd. Tegen Angers SCO werd het een simpele 4-0. Opvallend: Neymar trof opnieuw raak in het slot van de wedstrijd. De 3e keer in 5 wedstrijden voor de Braziliaan.

PSG heeft simpel afgerekend met de verrassende nummer 3 uit de stand in Frankrijk. Doelpunten van onder anderen Sarabia, Icardi en Gueye telden de bezoekers helemaal uit. In het ultieme slot achtte Neymar zijn momentje dan weer gekomen. In minuut 90 zette hij de 4-0-eindstand op het scorebord.

Het is niet de eerste keer dat Neymar in het slot toeslaat. Bij zijn grote comeback tegen Straatsburg midden september haalde hij in de toegevoegde tijd uit met een sublieme omhaal, goed voor de 1-0.

Een week later werd het minuut 87 voor de Braziliaan. Toen was het Lyon dat zich in de haren moest wrijven. Opnieuw legde Neymar de 0-1 tegen het net, opnieuw matchwinnaar in het slot.

Nog een week later, tijdens de wedstrijd tegen Bordeaux, was het net iets vroeger dat Neymar zijn doelpunt meepikte. En jawel hoor, opnieuw een 0-1. Toen koos hij voor minuut 70.

Conclusie: 4 doelpunten in 5 wedstrijden. 3 keer matchwinnaar, 3 doelpunten in het ultieme slot en 4 goals in de laatste 20 minuten van de wedstrijd.

Bekijk het doelpunt van Neymar

90+3' tweede helft
90+3'
Pierrick Capelle (Angers SCO) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
90+2'
Marco Verratti (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
90'

Neymar kan scoren voor Paris Saint-Germain. De assist komt op naam van Eric Maxim Choupo-Moting.
Neymar
86'
Leandro Paredes (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Pierrick Capelle (Angers SCO).
85'
Vrije trap voor Angers SCO. Idrissa Gueye (Paris Saint-Germain) hield een tegenstander vast en dat had de scheidsrechter gezien.
83'
Mathias Pereira Lage (Angers SCO) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
83'
82'
82'
De ref fluit voor een fout, Neymar (Paris Saint-Germain) heeft hands gemaakt.
78'
78'
76'
Rachid Alioui (Angers SCO) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
75'
Redding van Ludovic Butelle (Angers SCO), die de bal al duikend kan pareren.
75'
Neymar (Paris Saint-Germain) haalt uit met zijn rechter...
75'
De poging wordt gered door Keylor Navas (Paris Saint-Germain), die geen rebound weggeeft.
75'
Baptiste Santamaria (Angers SCO) haalt uit met zijn rechter...
73'
De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Marco Verratti (Paris Saint-Germain), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt.