1. 45' - Geel - Jeanricner Bellegarde
  1. 63' - Verv. Eric Maxim Choupo-Moting door Mauro Icardi
  2. 71' - Geel - Ludovic Ajorque
Ligue 1 Uber Eats - speeldag 5 - 14/09/19 - 17:32

Wie had het scenario zo kunnen schrijven? De grote comeback van Neymar in de PSG-selectie na maandenlange transfergeruchten is uitgedraaid op een feestje voor de Braziliaan. En hoe... Neymar scoorde het winnende doelpunt in de extra tijd met een omhaal.

Geen Barcelona of Real Madrid voor Neymar, wel PSG. En de Braziliaan mocht tegen Straatsburg eindelijk weer eens in de basis starten.

Lange tijd zag het ernaar uit dat Neymar de buit zou verdelen tegen het Straatsburg van doelman Matz Sels. Tot de toegevoegde tijd. Daar achtte Neymar zijn moment de gloire gekomen. De sterspeler van PSG kroonde zich tot matchwinnaar met het winnende doelpunt, en hoe. Een omhaal waar Sels geen verhaal tegen had. Geniet even mee.

Neymar: "Het is tijd om de bladzijde om te draaien"

De Braziliaanse ster werd tijdens de wedstrijd regelmatig uitgefloten en zelfs beledigd door de eigen fans, maar liet het blijkbaar niet aan zijn hart komen.

"Het is tijd om de bladzijde om te draaien", bekent Neymar na de match. "Iedereen
weet dat ik de club wou verlaten. Ik heb echter niets tegen PSG en zijn fans. Ik ben een speler van deze club en zal altijd alles geven op het veld."

90+6'
Ontgoocheling bij Paris Saint-Germain, want het doelpunt van Neymar wordt afgekeurd nadat de VAR de beelden heeft bekeken.
90+4'
RC Strasbourg Alsace krijgt een vrije trap. Marco Verratti (Paris Saint-Germain) haalde Sanjin Prcic onderuit.
90+4'
De poging wordt gered door Matz Sels (RC Strasbourg Alsace), die geen rebound weggeeft.
90+4'
Mauro Icardi (Paris Saint-Germain) haalt uit met zijn linker...
90+1'

90'
90'
Jeanricner Bellegarde (RC Strasbourg Alsace) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
89'
De poging wordt gered door Matz Sels (RC Strasbourg Alsace). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen.
89'
Ángel Di María (Paris Saint-Germain) haalt uit met zijn linker...
86'
We krijgen toch geen strafschop voor Paris Saint-Germain. Dat hebben de scheidsrechter en de VAR samen beslist.
85'
Pech voor Paris Saint-Germain, want het schot van Neymar strandt op de paal.
85'
Bij Paris Saint-Germain wordt de hoekschop genomen door Neymar. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.
84'
Redding van Matz Sels (RC Strasbourg Alsace), die de bal al duikend kan pareren.
84'
Ander Herrera (Paris Saint-Germain) haalt uit met zijn rechter...
82'
De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Ángel Di María (Paris Saint-Germain), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt.
81'
Mauro Icardi (Paris Saint-Germain) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
78'
RC Strasbourg Alsace krijgt een vrije trap. Idrissa Gueye (Paris Saint-Germain) haalde Kenny Lala onderuit.