2 - 2
69'
2 - 3
69'

Op de 3e speeldag van het seizoen heeft Chelsea zijn eerste overwinning van het seizoen behaald. Met Michy Batshuayi 90 minuten op de bank won het met 2-3 op het veld van Norwich City.

Wie enkele minuten te laat kwam op Carrow Road had al twee doelpunten gemist. Tammy Abraham, die de voorkeur kreeg op Giroud en Batshuayi, opende al na 3 minuten de score. De jonge spits glipte door de buitenspelval en zette doelman Krul op het verkeerde been met een gekruist schot.

Het antwoord van Norwich liet niet lang op zich wachten, want Cantwell hing enkele minuten later de bordjes weer in evenwicht. Iets voorbij het kwartier zette een andere jonkie Chelsea weer op voorsprong. Mason Mount mikte de bal netjes in het hoekje: 1-2.

Maar opnieuw konden de jeugdige bezoekers - gemiddeld 24 jaar en 208 dagen - hun bonus niet vasthouden. Man in vorm Teemu Pukki zette Zouma in de wind en legde zijn 5e goal in 3 wedstrijden tegen het net.

In een 2e helft met wisselende kansen trok Chelsea toch nog aan het langste eind. Abraham tekende met zijn tweede van de middag voor de 2-3. De gelijkmaker van Norwich viel op de lat.

90+6'
De ref fluit voor een fout, Teemu Pukki (Norwich City) heeft hands gemaakt.
90+4'
Willian (Chelsea) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
90+3'
Ross Barkley neemt de hoekschop voor Chelsea. Hij dropt de bal centraal voor doel.
90+3'
Redding van Tim Krul (Norwich City), die de bal al duikend kan pareren.
90+3'
Ross Barkley (Chelsea) haalt uit met zijn linker...
90+1'

90+1'
85'
84'
Olivier Giroud (Chelsea) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Grant Hanley (Norwich City).
83'
Olivier Giroud (Chelsea) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Kenny McLean (Norwich City).
81'
81'
81'
79'
Ontgoocheling bij Chelsea, want het doelpunt van Kurt Zouma wordt afgekeurd nadat de VAR de beelden heeft bekeken.
78'
Olivier Giroud (Chelsea) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Tim Krul (Norwich City).