64'
Goran Milovic
1 - 3
64'

Hoogstraten heeft KV Oostende niets in de weg kunnen leggen op weg naar de 1/8e finales in de Croky Cup. De ploeg uit 2e amateur had heel even hoop na de 1-1, maar de kustploeg won al bij al makkelijk.

Verslag van Hoogstraten - Oostende (1-3)

Hoogstraten hoopt even, maar KVO hengelt buit in 3 minuten tijd binnen

De terugkeer van Gert Verheyen naar Hoogstraten kon niet beter beginnen. Na 9 minuten was het al bingo. Guri twijfelde niet voor de neus van doelman Smet. De snelle openingsgoal had wel een negatief effect op de wedstrijd. Er waren geen kansen meer te zien.

Maar in de 52e minuut schudde de thuisploeg de bezoekers weer wakker. Hoogstraten was met open vizier uit de kleedkamer gekomen en Bokila tekende voor de gelijkmaker.

Bij KV Oostende was er geen paniek. Net na het uur legden twee verdedigers de partij in een definitieve plooi. Eerst Faes en dan Milovic profiteerden van verdedigende twijfel na een hoekschop: 1-3. KVO speelde de partij daarna rustig uit.

Wel nog een minpuntje voor de kustploeg: Nicolas Lombaerts kreeg nog eens een basisplaats en moest zich bewijzen, maar de ex-Rode Duivel moest na 75 minuten geblesseerd het veld verlaten.

Na de match waren aardbeien uit Hoogstraten voor de winnaars

90+2' tweede helft
90'

Einde: 1-3

KV Oostende bekert voort. Het won met 1-3 op het veld van Hoogstraten.
82'
76'

Redding Smet

Indy Boonen wil graag de 1-4 maken, maar zijn poging botst op Hoogstraten-doelman Smet. KV Oostende lijkt zijn schaapjes hier wel op het droge te hebben.
75'

Blessure Lombaerts

Nicolas Lombaerts had nog eens een basisplaats gekregen en een kans om zich te bewijzen. Maar de ex-Rode Duivel zal de partij niet uitspelen. Hij moet met een blessure naar de kant.
75'
64'
60'

En meteen Milovic

KV Oostende neemt alle twijfels weg. In 3 minuten tijd gaat het van 1-1 naar 1-3. De thuisploeg krijgt het andermaal moeilijk na een corner. Milovic kopt raak.
59'

Daar is Faes!

Hoogstraten krijgt een hoekschop niet uit de gevarenzone. Canesin pikt het leer op en bedient Faes met een krullende bal. De verdediger twijfelt niet.
56'

"Voor de neutrale supporter en de wedstrijd is dit ideaal. Het balbezit is voor Hoogstraten. Zij zijn op zoek naar meer."

Jeroen Van Der Loop, Sporza Radio
54'
51'

Hoogstraten maakt de 1-1

Wat een start van de tweede helft. Hoogstraten zet meteen druk en dat loont. De voorzet vanaf rechts is precies op maat en Bokila jaagt de 1-1 in het dak van het doel.