1. 62' - Verv. Ivan Cavaleiro door Léo Bonatini
  2. 79' - Verv. Lucas Moura door Davinson Sánchez
  3. 84' - Verv. Hélder Costa door Adama Traoré
Premier League - speeldag 11 - 03/11/18 - 20:45

Tottenham heeft een felbevochten 2-3-zege geboekt tegen Wolverhampton. Het kwam 0-3 voor, maar na 2 strafschopgoals bij de thuisploeg was het nog even beven bij Alderweireld en co. Dembélé moest al vroeg geblesseerd naar de kant.

Tottenham maakt het zich na de rust onnodig moeilijk

De 250e wedstrijd voor Mousa Dembélé in het Tottenham-shirt kon niet slechter beginnen. Na drie minuten hinkte de Rode Duivel al geblesseerd naar de kant. Zijn wedstrijd zat er al vroeg op.

Wat nadien volgde was een spektakelloze eerste helft, opgebeurd door een dolle drie minuten, waar Lamela en Lucas Moura voor de dubbele voorsprong zorgden bij Tottenham. Even later vond ook Jimenez de weg naar het net, maar de scheidsrechter keurde de aansluitingstreffer onterecht af voor buitenspel.

Meer had de eerste helft niet te bieden, en ook na de rust leek er niet veel beterschap. Wolverhampton begon wel beter te combineren, maar kreeg met de 0-3 van Kane een serieuze opdoffer te verwerken. Boeken toe, zo leek het.

Maar een moedig Wolverhampton was nog niet klaar met een nonchalant Tottenham. Wolves-coach Nuno trok zich de weinige haren uit het hoofd toen Jimenez onbegrijpelijk miste oog in oog met Lloris, maar zag zijn team nadien twee strafschoppen versieren na twee keer een onnodige fout van jonge debutant Foyth. Ruben Neves en Jimenez zetten beiden hun elfmeter om.

In de slotminuten was het nog beven voor Alderweireld en co, maar de zege gaven ze nooit meer uit handen. Tottenham nam de drie punten mee uit het Molineux Stadium en nestelt zich (voorlopig) op de vierde plek.

Dembélé
Mousa Dembélé hinkt al na 3 minuten van het veld.

Alderweireld maakte de 90 minuten vol

90+5'

EINDE

Geen goals meer in de toegevoegde tijd. Wolverhampton kwam nog dichtbij, maar ziet Tottenham winnen met 2-3.
90+5'
Redding van Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), die de bal al duikend kan pareren.
90+3'
Ben Davies (Tottenham Hotspur) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Adama Traoré (Wolverhampton Wanderers).
90+3'
Erik Lamela (Tottenham Hotspur) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Jonny Castro (Wolverhampton Wanderers).
90+1'

90'
we krijgen 4 minuten extra tijd.
89'
Willy Boly (Wolverhampton Wanderers) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Harry Winks (Tottenham Hotspur).
87'
Vrije trap voor Wolverhampton Wanderers. Harry Winks (Tottenham Hotspur) hield Morgan Gibbs-White vast en dat had de scheidsrechter gezien.
86'
85'
Invaller Traoré zorgt nog bijna voor de gelijkmaker. Hij probeert Lloris te lobben vanop rechts, maar zijn poging belandt niet binnen het kader.
84'
83'
Vrije trap voor Tottenham Hotspur. Hélder Costa (Wolverhampton Wanderers) hield een tegenstander vast en dat had de scheidsrechter gezien.
81'
De poging wordt gered door Hugo Lloris (Tottenham Hotspur). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen.
81'
De voorzet komt tot bij Raúl Jiménez (Wolverhampton Wanderers). Zijn kopbal gaat richting doel...
80'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) stond buitenspel.
79'
79'

Jimenez straft ongenadig af

Is een ommekeer in de maak? Wolverhampton zet zijn tweede strafschop om en heeft opnieuw zicht op een puntje. Wat gebeurt er nog allemaal?