86'
Anthony Schuster
86'
3 - 2

Roeselare zette na afloop van de eerste periode coach Jordi Condom op de keien, maar dat heeft nog niet voor een schokeffect gezorgd. In zijn eerste wedstrijd onder nieuwe trainer Nano ging Roeselare met 3-2 onderuit in Tubeke.

Roeselare was niet bij de les in het openingskwartier en dat werd genadeloos afgestraft door Tubeke. Videmont kreeg alle ruimte om de score te openen voor de thuisploeg en Henry verdubbelde al snel de score na een te korte terugkopbal van Kompany.

Maar de bezoekers toonden aan hun nieuwe coach wel over mentale weerbaarheid te beschikken. Halfweg de 1e helft tekende Yagan voor de aansluitingstreffer door een voorzet van Yagan in doel te verlengen. Enkele minuten voor de rust kreeg Tubeke de bal niet weg na een corner, Borry profiteerde: 2-2 bij de koffie.

Iets voorbij het uur had Tubeke een uitstekende mogelijkheid om opnieuw op voorsprong te komen toen de bal op de stip ging na een overtreding van Camargo. Henry mikte de elfmeter op de paal. Toch hield Tubeke nog de 3 punten thuis. In de slotfase knalde Schuster de 3-2 buiten het bereik van Biebauw.

Doelpunten: 10' Videmont 1-0, 16' Henry 2-0, 24' Godwin 2-1, 42' Borry 2-2, 85' Schuster 3-2