2. 66' - Doelpunt - Saviour Godwin (2 - 0)
Challenger Pro League - speeldag 5 - 09/09/18 - 18:01
66'
Saviour Godwin
66'
2 - 0

Roeselare heeft Beerschot Wilrijk verlies aangesmeerd. Na drie draws en één overwinning is het de eerste nederlaag voor de Antwerpenaren dit seizoen.

Een enthousiast Roeselare pakte het goed aan en zette Beerschot al snel onder druk met enkele gevaarlijke corners. Net voor het kwartier leverde dat de 1-0 op: Stijn De Smet dwong Joren Dom aan de tweede paal tot een owngoal.

Na de koffie maakte een heroptredende Mo Messoudi, vrijdag nog getrouwd in traditionele Marokkaanse stijl, zijn opwachting bij de bezoekers. Maar ook hij kon het tij niet keren.

Roeselare werd na wat Antwerpse druk opnieuw de gevaarlijkste ploeg en kwam iets na het uur op een dubbele bonus. Godwin scoorde na geharrewar in de Antwerpse 16, 2-0.

Beerschot Wilrijk leek een geslagen team, maar begon toch weer te knokken. 5 minuten voor tijd milderde invaller Noubissi met zijn eerste treffer voor de bezoekers tot 2-1. Het team van Stijn Vreven zocht nog naar de gelijkmaker, maar dat bleek vruchteloos.