2. 90+1' - Doelpunt - Alexis De Sart (1 - 1)
    Jupiler Pro League - speeldag 9 - 15/05/19 - 20:32
    90+1'
    Alexis De Sart
    1 - 1
    90+1'

Sint-Truiden zal de finale van PO II niet spelen. STVV had daarvoor een zege nodig en Charleroi mocht niet winnen van Westerlo. STVV was
    wel de betere ploeg aan de kust, maar miste een penalty voor 0-1 en toonde behalve veel goede wil, weinig dreigende momenten. KVO was 91 minuten op weg om zijn trouwste fans een zege te schenken in zijn laatste thuismatch van het seizoen, maar slikte toch nog de gelijkmaker. In de andere match won Charleroi van Westerlo.

KVO - STVV in een notendop:

• Sleutelmoment: STVV laat dé kans liggen om voor het halfuur op voorsprong te komen. Sylla trapt een zwakke penalty en geeft Dutoit zo de kans om de 0 op het bord te houden. Het had STVV aan de zege kunnen helpen, maar niet aan de finale van PO II uiteindelijk.
    • Man van de Match: KVO-doelman Dutoit speelde een sterke match. Minstens drie keer voorkwam hij dat STVV scoorde bij een grote kans.
    • Opvallend: Het is al het vijfde gelijkspel voor STVV in Play-Off II. Dat maakt het verschil met Charleroi.

Bekijk de goals uit Oostende - STVV (1-1)

90+6'

De Sart scoort in de toegevoegde tijd de 1-1

90+5'

Einde match

Geen finale van Play-Off II voor STVV. Het moest winnen van KVO, maar blijft na een matige match steken op 1-1.
    90+2'

Toch nog de late gelijkmaker van De Sart

STVV krijgt uiteindelijk toch nog loon voor geduldig werken. Endo steekt de bal goed door naar De Sart in het strafschopgebied en die schuift beheerst binnen.
    90+1'
    1-1
    90+1'

89'

Ook Sylla stuit op een sterke Dutoit

84'

Wat een misser van Sylla

Het is niet de avond van Sylla. De STVV-spits miste al een penalty en nu laat hij een enorme kans op een late gelijkmaker liggen. Van heel dichtbij kopt hij recht op Dutoit.
    80'

Handbalmatch?

Het begint op een handbalmatch te lijken. Iedereen staat in de laatste dertig meter voor het doel van KVO. Ook de voorzet van Botaka is niet het wondermiddel. KVO vangt het collectief op.
    78'
    Een counter van STVV eindigt bij Sylla, die niet voorbij Vandendriessche geraakt. Anders zat hier veel meer in voor STVV. De bezoekers blijven het proberen, maar behalve veel goede wil zit er al heel de match iets te weinig in de aanvallen van STVV.
    77'
    73'

Schicht van Nkaka gaat maar net naast

72'
    Is STVV moe of kent KVO een opflakkering? De thuisploeg speelt de bal over vele stations rond. STVV moet inzakken en achtervolgen. De thuisfans kunnen het hoorbaar smaken.
    71'
    Ook De Bock ziet zijn kans schoon om eens uit te halen. Geen probleem voor STVV, want de poging gaat heel ver naast. De Bock lijkt zijn heup wel wat pijn te hebben gedaan.
    69'

Wat scheelt het ?!

De beste kans voor KVO na de rust komt voorlopig van Nkaka. Hij wordt niet aangevallen en besluit uit te halen. De bal zoeft rakelings naast de verkeerde kant van de paal.