90+8'
Marcus Rashford
90+8'
3 - 1

In de Engelse beker heeft Amadou Onana (Everton) zijn tegenstander en wereldkampioen Lisandro Martinez (Manchester United) stevig getackeld. De Rode Duivel kwam er vanaf met een gele kaart.

Everton stond 2-1 in het krijt toen Amadou Onana de Argentijn Lisandro Martinez een halt toeriep. Hij gleed stevig in op de linker van de United-speler. De referee bestrafte de Belgische middenvelder met een gele kaart.

Manchester United won de bekermatch met 3-1. De Braziliaan Antony had de thuisploeg al vroeg op voorsprong gezet na voorbereidend werk van Rashford.

Niet veel later won Onana een duel met Casemiro. De Gea kreeg een bal van Maupay door zijn benen, Coady strafte de fout genadeloos af: 1-1.

Na de rust scoorde hij nog eens... deze keer in eigen doel. Diep in de extra tijd zette Rashford een strafschop om: 3-1.

90+10' tweede helft
90+8'

Marcus Rashford (Manchester United) legt de bal op de stip en zet de strafschop om.