2 - 1
90+6'
90+6'
3 - 1

Manchester United staat in de halve finales van de FA Cup na een rollercoasterwedstrijd tegen Fulham. Aleksander Mitrovic schoot zijn ploeg na de rust op voorsprong, maar na een duw aan de scheidsrechter kreeg hij wat later rood. Ook zijn ploegmaat Willian moest van het veld. Tegen 9 man draaide United de partij nog helemaal om.

Het zou kunnen dat Aleksander Mitrovic niet zo goed zal slapen vannacht. Hij was met Fulham goed op weg naar de halve finales in de FA Cup en had daar een groot aandeel in.

Zijn ploeg maakte indruk tegen United. De Gea moest meerdere keren redding brengen op pogingen van Mitrovic en in minuut 50 zette de spits de verdiende voorsprong op het bord.

Maar plots zat het spel op de wagen. Jadon Sancho leek de gelijkmaker voor United binnen te zullen schieten, maar Willian sprong nog naar de bal. En raakte hem met zijn arm.

De videoscheidsrechter had het gezien en de ref trok rood. Mitrovic ging verhaal halen, maar kon zijn handen niet thuishouden. Hij gaf de scheidsrechter een por en kreeg prompt ook rood. Ook de trainer van Fulham werd tijdens het tumult trouwens naar de tribunes gestuurd.

Zo moest Fulham de krappe 0-1-voorsprong plots met 9 spelers verdedigen. Eerst zette Bruno Fernandes de strafschop om. En amper twee minuten later had Sabitzer United al op voorsprong gebracht. Over en uit voor Fulham en in de toegevoegde tijd werd het ook nog 3-1, opnieuw door een goal van Fernandes.

In de volgende ronde speelt United tegen Brighton.

De fase met Mitrovic en Willian

90+8' tweede helft
90+6'

Bruno Fernandes kan scoren voor Manchester United. De assist komt op naam van Fred.
3-1
Fulham
90+2'
Wout Weghorst (Manchester United) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
90+2'
Hoekschop voor Manchester United. Bruno Fernandes trapt die naar de tweede paal.
90+2'
Marcel Sabitzer (Manchester United) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+2'
Bij Manchester United wordt de hoekschop genomen door Bruno Fernandes. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.
90+1'
Aaron Wan-Bissaka (Manchester United) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+1'

7 - extra time

Er komen 7 minuten extra tijd bij.
88'
Bernd Leno (Fulham) blijft goed naar de bal kijken en duwt de bal weg.
88'
Antony (Manchester United) haalt uit...
85'
De poging wordt gered door Bernd Leno (Fulham), die geen rebound weggeeft.
85'
Marcel Sabitzer (Manchester United) haalt uit...
83'
79'
Marcel Sabitzer (Manchester United) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Bobby Decordova-Reid (Fulham).