1. 75' - Geel - Tommaso Pobega
  2. 79' - Geel - Kalidou Koulibaly
  3. 90+7' - Geel - Vanja Milinkovic-Savic
Serie A TIM - speeldag 8 - 17/10/21 - 18:04

Na acht speeldagen blijft Napoli foutloos door de Serie A huppelen. Tegen Torino werd het even warm onder de voeten van de Napolitanen na een strafschopmisser van Insigne, maar 10 minuten voor tijd zorgde Osimhen voor de verlossing. Dries Mertens mocht een kwartiertje invallen.

De vorm van Napoli is ijzingwekkend goed. De ploeg van trainer Spalletti is ook na 8 speeldagen nog foutloos. Tegen Torino leek het tot minuut 80 nochtans een eerste keer punten te zullen laten liggen. Voor de pauze miste Insigne zijn elfmeter en ook daarna ging de bal er niet in.

Maar de dominantie van de thuisploeg werd toch nog beloond. Elmas schilderde de bal op het hoofd van spits Osimhen en die trok de zege over de streep voor Napoli.

Dries Mertens kwam, mede door een blessure, nog maar heel weinig aan spelen toe bij de autoritaire leider. Vandaag viel de Rode Duivel in na 70 minuten.

Wat een seizoensbegin voor Napoli

90+5'
Ola Aina (Torino) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
90+5'
Andrea Belotti (Torino) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
90+2'
André-Frank Zambo Anguissa (Napoli) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
90+1'
Mário Rui (Napoli) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
90+1'

6 - extra time

Er komen 6 minuten extra tijd bij.
90'
Ola Aina (Torino) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Giovanni Di Lorenzo (Napoli).
89'
Tommaso Pobega (Torino) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
85'
André-Frank Zambo Anguissa (Napoli) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Wilfried Singo (Torino).
83'
80'
Andrea Belotti (Torino) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Giovanni Di Lorenzo (Napoli).
79'
Kalidou Koulibaly (Napoli) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Andrea Belotti (Torino).
77'
Wilfried Singo (Torino) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op André-Frank Zambo Anguissa (Napoli).
75'
Tommaso Pobega (Torino) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Victor Osimhen (Napoli).
73'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Andrea Belotti (Torino) stond buitenspel.