90+3'
Kévin Nzuzi Mata
90+3'
3 - 1

Wat een mooie avond voor Lierse Kempenzonen leek te worden op het veld van RWDM, werd in de slotfase een nachtmerrie. Een owngoal (of spookdoelpunt?) van Kenneth Schuermans leidde een onwaarschijnlijke ommekeer in: van 0-1 naar 3-1 in 11 (!) minuten.

Tot minuut 81 had Lierse Kempenzonen zijn schaapjes op het droge. Yagan bracht de bezoekers op voorsprong tegen RWDM, de nummer 2 in 1B.

Lierse K. droomde van een gouden driepunter, maar een owngoal van verdediger Kenneth Schuermans was een donderslag bij heldere hemel. De goal stond op het scorebord, maar werd snel voer voor discussie.

De gelijkmaker zorgde wel voor een verse portie moed bij de thuisploeg. In de extra tijd zorgde Togui voor de verlossende treffer. Een minuut later legde Nzuzi Mata de wedstrijd helemaal in een beslissende plooi.

De bezoekers blijven zo verweesd achter na een onwaarschijnlijke ommekeer. RWDM knoopt na de nederlaag tegen Waasland-Beveren weer aan met winst.

Goal of niet? De beelden geven uitsluitsel:

Goals:

65' Yagan: 0-1

81' Schuermans (own): 1-1

90+1' Togui: 2-1

90+2' Nzuzi Mata: 3-1