Challenger Pro League - speeldag 12 - 21/11/21 - 20:01
20'
Kolbeinn Thordarson
2 - 1
20'

In de 1B Pro League heeft Deinze de kans laten liggen om alleen tweede te worden. Deinze moest in eigen huis vrede nemen met een 3-3-gelijkspel tegen Lommel.

Na de nederlaag van Waasland-Beveren en Lierse had Deinze de kans om naar de 2e plek te wippen in de stand, achter het ongenaakbare Westerlo. De thuisploeg moest daarvoor dan wel winnen van Lommel.

Dat scenario leek in de maak toen Deinze na een halfuur al 3-1 voor stond, dankzij drie goals van Lennart Mertens. Tussendoor prikte Thordarson tegen voor de bezoekers.

Maar die bonus gaf Deinze na de rust nog uit handen. Lommel-spits Arthur Sales sleepte nog een punt uit het vuur voor de bezoekers met twee doelpunten. In de stand verandert er op die manier niet veel, leider Westerlo is nog maar eens de winnaar van het weekend.

Doelpunten: 11' Mertens 1-0, 18' Mertens 2-0, 19' Thordarson 2-1, 29' Mertens 3-1, 57' Sales 3-2, 65' Sales 3-3