Zure gezichten bij Gent na graatmager gelijkspel tegen Seraing

1. 76' - Verv. Ablie Jallow door Sami Lahssaini
  2. 79' - Verv. Tarik Tissoudali door Laurent Depoitre
  3. 82' - Geel - Georges Mikautadze
Jupiler Pro League - speeldag 14 - 07/11/21 - 16:01

KAA Gent heeft geen sprongetje kunnen maken in het klassement na een 0-0-gelijkspel op het veld van promovendus Seraing. In een povere partij was de afgekeurde goal van Lemajic het enige wapenfeit. Seraing blijft in de stand 16e, Gent 10e.

Over de eerste helft kunnen we kort zijn: op een afgekeurd doelpunt van Lemajic na viel er weinig tot niets te beleven. Beide ploegen legden te weinig tempo, diepgang en creativiteit in hun spel om het verschil te maken. 0-0 was een meer dan logische ruststand.

Hein Vanhaezebrouck probeerde het tij te keren door na de rust eerst Nurio en dan Bezoes in de ploeg te brengen, maar ook zij slaagden er niet in om het niveau van de partij op te krikken.

Pas in het laatste kwart van de wedstrijd kwam er even wat dreiging van AA Gent, met kansjes voor Lemajic en een knal van Bezoes, maar veel stelde dat allemaal niet voor. Zelfs met de inbreng van Depoitre en Bruno in de slotfase slaagde Gent er niet in om Seraing echt pijn te doen.

En dus flikkerden er ook na het laatste fluitsignaal twee dikke nullen op het scorebord, een terechte uitslag na een draak van een wedstrijd.