2. 41' - Doelpunt - Antoine Griezmann (1 - 1)
WK-kwalificatie UEFA - speeldag 4 - 01/09/21 - 20:46
41'
Antoine Griezmann
41'
1 - 1

Frankrijk is in WK-kwalificatiegroep D niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel tegen Bosnië-Herzegovina. Beide teams scoorden voor de rust, de Fransen vielen vlak na de pauze met z'n tienen na rood voor Koundé.

In Straatsburg opende Edin Dzeko na 36 minuten de score voor de bezoekers met een trap van buiten de grote rechthoek. Vijf minuten later zorgde Antoine Griezmann al voor de gelijkmaker met een afgeweken bal.

Frankrijk hoopte het verschil te maken na de rust, maar zag zijn kansen slinken na een domme rode kaart voor Sevilla-verdedigerJules Koundé, op aandringen van de VAR. Hij ging onnodig door op Kolasinac, die geblesseerd van het veld moest.

Met tien man slaagden Les Bleus er niet meer in om echt gevaarlijk te zijn, maar ook Bosnië kwam niet meer verder.. Frankrijk blijft zo aan de leiding in groep D, voor Oekraïne, dat 2-2 gelijkspeelde tegen Kazachstan. Ex-Gentenaar Jaremtsjoek scoorde voor Oekraïne, Bruggeling Sobol speelde 82 minuten mee.