Ga naar de inhoud

Manchester United krijgt West Ham pas na 120 minuten op de knieën

 di 9 februari 2021 23:03
Manchester United
einde (n.v.)
1-0
West Ham United
    1. 74' - Verv. Nemanja Matic door Scott McTominay
    2. 74' - Verv. Donny van de Beek door Bruno Fernandes
        The Emirates FA Cup - speeldag 1 - 09/02/21 - 20:31

        Manchester United heeft de kwartfinales van de FA Cup bereikt, maar het moest daar wel overuren voor maken tegen West Ham United. McTominay maakte de enige goal, in de verlengingen.

        Solskjaer koos ervoor om enkele jongens met wat minder speelminuten een kans te geven. Een onverdeeld succes werd dat niet, ook al is West Ham een van de revelaties dit seizoen.

         

        Ook West Ham was onherkenbaar, zowel de samenstelling van het elftal als de prestatie op het veld. Van de doelmannen kreeg Fabianski het meeste werk, bijvoorbeeld op een kopbal van Lindelöf of een een-tegen-een met Rashford.

         

        In de verlengingen liet Solskjaer het trio Cavani-Fernandes-McTominay opdraven en zij zorgden wel voor het verschil. Die laatste kon Fabianski met een puntertje dan toch verslaan.

         

        West Ham had daar niets meer tegenin te brengen en zo werd het uiteindelijk toch een verdiende zege voor de beste ploeg op het veld.

        Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

        Mark Noble gooide alles in de strijd, maar het mocht niet baten

        Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

        Fase per fase

        120+1'
        106'
        91'
        74'
        wissel
        74'
        wissel
        46' tweede helft
        45+4' eerste helft
        1' eerste helft
        21:17
        wissel