4. 90+4' - Doelpunt - Giorgi Beridze (1 - 1)
Challenger Pro League - speeldag 16 - 23/11/19 - 20:32
90+4'
Giorgi Beridze
1 - 1
90+4'

Lokeren heeft op de valreep een punt uit de brand gesleept op bezoek bij Beerschot: 1-1. In de extra tijd maakte Beridze met een heerlijke vrije trap de gelijkmaker voor Lokeren, voor het eerst met Stijn Vreven als trainer.

Heerlijke goal van Beridze bezorgt Beerschot koude douche

In een mindere eerste helft was het zoeken naar uitgespeelde kansen bij beide ploegen. Maar na de rust brak de match wel open. Noubissi kopte eerst staalhard op de lat en kwam daarna nog twee keer dicht bij de openingsgoal.

Beerschot drukte door en werd beloond. De knal van Holzhauser belandde nog op de lat, maar Bourdin was goed gevolgd en tikte de 1-0 in doel. Beerschot leek gewonnen spel te hebben, maar in de slotminuut kreeg de thuisploeg het deksel op de neus: Beridze mikte een vrije trap precies in de bovenhoek: 1-1.

Een opsteker voor Lokeren en nieuwbakken coach Stijn Vreven, die deze week Glen De Boeck opvolgde als coach van Lokeren en uitgerekend in zijn eerste wedstrijd op bezoek mocht bij zijn ex-ploeg Beerschot. Na 2 speeldagen in de tweede periode heeft geen enkele ploeg nog het maximum.

Doelpunten:

• 78' Bourdin 1-0
  • 90' Beridze 1-1

90+5'
KSC Lokeren
90+4'
1-1
KSC Lokeren
KSC Lokeren
90'

Goal: 1-1

Wat een goal! Beridze krult een vrije trap precies in de winkelhaak en laat Vanhamel kansloos: 1-1.
90'
86'
81'
1-0
KSC Lokeren
80'
Daar was bijna de gelijkmaker: De Witte kan uithalen van op zo'n 10 meter, maar Vanhamel heeft een ultieme voetreflex in huis en voorkomt de 1-1.
78'
76'

Goal: 1-0

Het kon niet blijven duren: Beerschot heeft de ban gebroken. De knal van Holzhauser belandt nog op de lat, maar Bourdin is goed gevolgd en tikt de 1-0 binnen.
76'
49'
49'

Noubissi kopt op de lat

Lokeren ontsnapt aan de achterstand: Holzhauser mag het na een hoekschop nog een keer proberen met een voorzet. Hij vindt Noubissi, maar de lat houdt de spits van Beerschot van de 1-0.