15. 90+8' - Doelpunt - Raphael Holzhauser (1 - 1)
    Challenger Pro League - speeldag 18 - 07/12/19 - 17:01
    90+8'
    Raphael Holzhauser
    90+8'
    1 - 1

Beerschot heeft in de laatste minuut van de extra tijd zijn leidersplaats in de tweede periode veiliggesteld. Ondanks 2 rode kaarten kon Beerschot tegen Virton nog de gelijkmaker scoren: 1-1 in minuut 97 dankzij Holzhauser.

Beerschot sleept in de slotfase punt uit de brand

In de eerste helft waren de beste kansen voor Beerschot. Holzhauser en Noubissi konden doelman Morris echter niet verschalken. De thuisploeg wilde voor de rust twee keer een strafschop, maar daar ging de scheidsrechter niet op in.

Na de pauze kwam Virton vrijwel meteen op voorsprong via Koré, die scoorde van dichtbij. Beerschot kreeg weinig tot niets klaar en tot overmaat van ramp moest het in de slotfase met zijn negenen voort na een dubbele gele kaart voor eerst invaller Ibara en enkele minuten later voor Dom.

De bezoekers kregen door het numerieke overwicht de kans om de wedstrijd dood te doen, maar de paal en een geweldige redding van Vanhamel staken daar een stokje voor. In minuut 97 kreeg Virton alsnog het deksel op de neus. Met een heerlijke pegel hing Holzhauser de bordjes alsnog in evenwicht.