1. 24' - Doelpunt - Diego Biseswar (0 - 1)
  3. 90+4' - Doelpunt - Diego Biseswar (3 - 2)
UEFA Champions League - speeldag 2 - 13/08/19 - 20:31
24'
90+4'
3 - 2
90+4'

Ajax heeft zich niet zonder slag of stoot geplaatst voor de laatste voorronde van de Champions League. Ajax kwam 0-1 achter tegen PAOK Saloniki, maar zette de scheve situatie nog voor de rust recht.

De heenmatch in Thessaloniki was op 2-2 geëindigd. Ajax startte dus met een kleine bonus op basis van zijn doelpunten buitenshuis. Maar die voorsprong werd weggeveegd toen PAOK scoorde na 24 minuten.

Ajax had nochtans geen geldig excuus. Met Ziyech, Van de Beek, Blind en Tadic speelden vier sterkhouders die vorig jaar mee aan de basis lagen van een plaats in de halve finales van de Champions League. Marin (ex-Standard) kreeg ook een plaats in de basis.

Gelukkig voor de Amsterdammers nam Tadic zijn ploeg op sleeptouw. Hij scoorde voor de rust de 1-1. Ajax was opnieuw virtueel gekwalificeerd. Het duurde wel tot de laatste 10 minuten voor de club zekerheid kreeg. Tagliafico en opnieuw Tadic scoorde in de 80e en 86e minuut. De tweede goal van Biseswar voor PAOK kwam te laat.

In de play-offronde wacht APOEL Nicosia voor de Amsterdammers.