2. 75' - Geel - Francois Kompany
    3. 90+3' - Geel - Aboubakar Keita
    Challenger Pro League - speeldag 4 - 14/04/19 - 20:00

OH Leuven heeft een grote stap richting het behoud gezet. Het legde thuis Roeselare over de knie met duidelijke 3-0-cijfers. Dankzij de zege heeft OHL nu 5 punten meer dan Tubeke, dat nu op de degradatieplaats staat.

OH Leuven en Roeselare zaten allebei in hetzelfde parket: een zege zou het behoud nagenoeg verzekeren. Maar Roeselare moest al na 11 minuten achtervolgen toen Mbombo een hoekschop van Aguemon verzilverde: 1-0.

Nog voor de rust deelde Aguemon nog een assist uit. Hij krulde de een vrije trap op het hoofd van Kotysch voor de 2-0. OHL kon controleren en maakte de wedstrijd net na het uur helemaal dood. Henry kopte de 3-0 op het scorebord na alweer een voorzet van Aguemon.

Roeselare moet in de komende 2 wedstrijden Tubeke achter zich zien te houden. Op de laatste speeldag staat een rechtstreeks duel tussen beide teams op het programma.

Doelpunten:

11' Mbombo 1-0, 29' Kotysch 2-0, 66' Henry 3-0