90+4'
Leonardo Rocha
2 - 2
90+4'

Westerlo heeft in de toegevoegde tijd de overwinning tegen Lommel uit handen geven. De bezoekers klommen dankzij Rocha in de 93e minuut op 2-2. In het algemene klassement heeft nummer 4 Westerlo nu een voorgift van twee punten op nummer 5 Roeselare.

In eerste klasse B zijn zowat alle ogen gericht op de periodestrijd tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen, maar ook de troostprijzen zijn nog niet verdeeld. Westerlo leek lange tijd op weg om een flinke stap naar Play-off II te zetten, maar Lommel stak daar nog een stokje voor.

Biset bracht de thuisploeg op het halfuur op voorsprong op een corner, maar in de extra tijd van de eerste helft viel de gelijkmaker van Claes min of meer uit de lucht.

Naessens deed een kwartier voor tijd het thuispubliek weer kraaien van plezier, maar de toegevoegde tijd nekte Westerlo een tweede keer. De bal werd eerst nog van de lijn gehaald, maar Rocha kende geen genade in de nabeurt.

In het algemene klassement staat Westerlo na 27 van 28 speeldagen op de 4e plaats. Het heeft 2 punten voorsprong op nummer 5 Roeselare en 3 op nummer 6 Lommel. Roeselare speelt zaterdag tegen Beerschot Wilrijk.