• home
 • videozone
 • win!
 • quiz & opvallend

  SPORT OP RADIO 1: 6 augustus – 14 augustus

  Dinsdag 7 augustus (19u-23u)

  In de derde voorronde van de Champions League speelt Standard zijn heenwedstrijd tegen Ajax.  Aftrap om 20u op Sclessin, met commentaar van Peter Vandenbempt. We volgen ook het EK atletiek in Berlijn.

  Presentatie : Gert Geens

  Donderdag 9 augustus (19u-23u)

  In de Europa League spelen AA Gent en RC Genk hun heenwedstrijd in de derde voorronde. Gent gaat op bezoek bij Jagiellonia in Polen, Genk speelt thuis tegen Poznan. In Berlijn volgt Bert Sterckx opnieuw de avondsessie op het EK atletiek. 

  Presentatie : David Naert

  Vrijdag 10 augustus (19u-23u)

  Club Brugge opent de derde speeldag in de Jupiler Pro League tegen KV Kortrijk. In 1B neemt Beerschot-Wilrijk het op tegen Westerlo, en er is aandacht voor het EK atletiek in Berlijn.

  Presentatie : Catherine Van Eylen

  Zaterdag 11 augustus (18u-23u)

  Er zijn vier wedstrijden in de Jupiler Pro League: Standard-Cercle (18u), STVV-Lokeren (20u), Zulte Waregem-Eupen (20u) en Moeskroen-Antwerp (20.30u). Je krijgt ook een verslag van Roeselare-KV Mechelen in 1B en van het EK atletiek in Berlijn. 

  Presentatie : Tom Vandenbulcke

  Zondag 12 augustus (14u-23u)

  In het voetbal eindigt de derde speeldag met Oostende-Genk (14.30u), Charleroi-Anderlecht (18u) en AA Gent-Waasland-Beveren (20u). Sporza volgt ook het Europees Kampioenschap wielrennen op de weg in Glasgow, en de slotdag van het EK atletiek in Berlijn. 

  Presentatie : David Naert (14u-18u) / Bart De Raes (18u-23u)

  Dinsdag 14 augustus (19u-23u)

  Sporza is in de Amsterdam Arena voor de terugwedstrijd van Standard tegen Ajax in de derde voorronde van de Champions League. Peter Vandenbempt zorgt voor het commentaar.

  Presentatie: David Naert

  Luister naar Sporza op Radio 1

  Sporza Soundcloud