• home
 • video
 • pas verschenen

  Amerikaans talent Neilson Powless ruilt Jumbo-Visma voor Education First

  In het wielrennen is de transferperiode al een tijdje geopend. Wie maakt volgend seizoen een overstap? Op deze pagina lees je er alles over.

  Fase per fase

  1. 11 uur 27. Neilson heeft een enorm potentieel. Samen met Dani Martinez en Sergio Higuita vormt hij onze toekomst. Jonathan Vaughters, CEO bij Education First.
  2. 11 uur 26. Powless verlaat Jumbo-Visma. Het Amerikaanse talent Neilson Powless rijdt de komende twee seizoenen voor Education First. De 23-jarige Powless komt over van Jumbo-Visma waar hij de voorbije twee seizoenen actief was/is.
  3. 14-09-2019.
  4. 11 uur 21. Aleksandr Vinokoerov: "Hij kan op elk terrein uit de voeten". "Alex Aranburu is een interessante renner die op elk terrein uit de voeten kan", legt algemeen manager Aleksandr Vinokoerov uit. "Hij heeft een goede sprint in de benen en kan ook in de heuvels en bergen iets neerzetten. Hij liet al enkele veelbelovende dingen zien, benieuwd wat hij in de WorldTour in zijn mars heeft. Alex zal onze ploeg versterken in grote rondes. Dit jaar is hij indrukwekkend in de Vuelta.".
  5. 11 uur 20. Spaans talent Aranburu naar Astana. Alex Aranburu rijdt de twee komende seizoenen voor Astana. De 23-jarige Spaanse allrounder komt over van het procontinentale Caja Rural - Seguros RGA. "Astana liet eerder al zien dat het renners helpt om de volgende stap in hun loopbaan te zetten", reageert Aranburu. "Ik ben blij dat ik nu de grote stap naar het WorldTour-niveau kan zetten. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen en hoop mijn potentieel te tonen.".
  6. 13-09-2019.
  7. 12 uur 23. Jonge Italiaan tekent bij Lotto-Soudal. Lotto-Soudal heeft zich voor 2020 versterkt met de 21-jarige Italiaan Stefano Oldani. Die komt over van de Spaanse continentale ploeg Kometa Cycling. Hij reed onlangs met de Italiaanse ploeg de Ronde van de Toekomst. "Ik rijd goed bergop en ben ook snel aan de finish", zegt Oldani over zichzelf. .
  8. 11-09-2019.
  9. 09 uur 29. Walscheid wordt ploegmaat Campenaerts. De grote Duitser Max Walscheid (1,99 meter) koerst volgend jaar voor NTT, de opvolger van Dimension Data. Hij verlaat Team Sunweb. Bij NTT wordt Walscheid ploegmaat van Victor Campenaerts. U kent de renner misschien uit de Scheldeprijs. Daarin werd hij 2e na Fabio Jakobsen.