• home
 • video
 • pas verschenen

  Dylan Teuns verwelkomt Battaglin bij Bahrain-McLaren

  In het wielrennen worden de laatste transfers de wereld ingestuurd. Wie maakt volgend seizoen een overstap? Op deze pagina lees je er alles over.

  Fase per fase

  1. 11-01-2020.
  2. 17 uur 15. Battaglin vindt onderdak bij Bahrain-McLaren. Enrico Battaglin heeft zijn kribbel gezet bij het Bahrain-McLaren van Dylan Teuns. De Italiaanse puncher was al een tijdje op zoek naar een nieuwe ploeg na het samensmelten van zijn oude team Katjoesja met Israel Cycling Academy. Battaglin heeft in zijn profbestaan al 3 Giro-etappes gewonnen.
  3. 03-01-2020.
  4. 10 uur 08. Israël Cycling Academy geeft Amerikaan McCabe (30) een kans. De Amerikaanse spurter Travis McCabe debuteert op zijn 30e op het hoogste niveau. Israël Cycling Academy geeft hem voor 2020 een contract van 1 jaar op WorldTour-niveau. McCabe komt over van het Amerikaanse continentale team Floyd's Pro Cycling, het team van Floyd Landis. McCabe was de voorbije jaren een notoir rittenkaper in de Ronde van Utah, de Ronde van Langkawi en de Herald Sun Tour. In mei hield Peter Sagan hem van de zege in de eerste rit in de Ronde van Californië. Hij wordt ploegmaat van de Belgen Ben Hermans, Jenthe Biermans en Tom Van Asbroeck. .
  5. 10 uur 07. Het is cool om te koersen voor Israël Cycling Academy, zeker nu de ploeg de stap heeft gemaakt naar de WorldTour. Ik wil laten zien dat ik ook kan presteren op het allerhoogste wielerniveau. Ik weet dat ik dat fysiek aankan. Ik hoop in 2020 mijn eerste Europese zege te boeken, deel te nemen aan de klassiekers en misschien wel te starten in een grote ronde.". Travis McCabe naar Israël Cycling Academy.
  6. 04-12-2019.
  7. 20 uur 12. Toptalent Hayter naar Ineos. Ineos heeft de 21-jarige Brit Ethan Hayter vastgelegd voor de komende 3 seizoenen. Hayter staat te boek als een talentvolle sprinter en won afgelopen seizoen etappes in de Baby Giro en de Ronde van de Toekomst. Ook op de piste verzamelde hij adelbrieven, met onder meer een wereldtitel in de ploegenachtervolging vorig jaar. Hayter focust zich volgend seizoen dan ook vooral op de Spelen in Tokio.
  8. 27-11-2019.
  9. 17 uur 33. Politt naar Israel Cycling Academy. De Duitser Nils Politt verdedigt volgend seizoen de kleuren van Israel Cycling Academy, die de WorldTour-licentie van Katjoesja overgenomen heeft. Het was lang onduidelijk of Israel Cycling Academy ook Politt zou overnemen van Katjoesja, maar nu is de kogel dus door de kerk. De 25-jarige Politt schitterde in het voorjaar: 2e in Parijs-Roubaix, 5e in de Ronde van Vlaanderen en 6e in de E3 BinckBank Classic.
  10. 17 uur 30. VIDEO: Politt buigt het hoofd voor Gilbert na sprintje in Roubaix.

   VIDEO: Politt buigt het hoofd voor Gilbert na sprintje in Roubaix