Club YLA blijft met 5-0-demonstratie en 21 op 21 overtuigen in Super League

  De steile opgang van de vrouwenploeg van Club Brugge zit dit jaar in een stroomversnelling. Na zeven speeldagen staat Club YLA knap aan de leiding van de Women Super League. Dit weekend demonstreerde de ploeg van Dennis Moerman met 5-0 tegen Eendracht Aalst.

  Bekijk het verslag:

  De vrouwenploeg van Club Brugge leeft momenteel op een wolk. Na zeven speeldagen staat Club YLA met 21 op 21 (!) op een onverhoopte eerste plaats.

   

  Ook dit weekend overtuigde de ploeg van Dennis Moerman opnieuw. In eigen huis draaide het Eendracht Aalst, de negende in het klassement, door de gehaktmolen met 5-0.

   

  Voor de rust zorgden Minnaert met een afstandsschot en Guns met een knappe actie al meteen voor een comfortabele voorsprong.

   

  Toch was de honger van blauw-zwart nog niet gestild eenmaal ze de kleedkamer verlieten. Decabooter en usual suspects Minnaert en Guns zorgden voor een overtuigende passage op de zevende speeldag. 

  OH Leuven blijft Club YLA op de hielen zitten

  In het zog van leider Club YLA blijven de vrouwen van OH Leuven meeglippen. In eigen huis grepen ze Genk vandaag meteen bij de keel.

   

  Na een kwartier spelen keken de blauwhemden al tegen een 2-0-achterstand aan. Leuven speelde de wedstrijd volwassen uit en hijgt zo (met 19 punten) nog steeds in de nek van seizoensrevelatie Club YLA. 

  Lees ook: