Genk en Club YLA schieten weinig op met scoreloos gelijkspel

  Op speeldag 2 in de Women's Super League zijn Genk en Club Brugge niet aan scoren toegekomen. Geen van beide teams schiet op met een puntje: Genk blijft laatste, Standard kan morgen over Club naar plek drie springen.

  Op de openingsspeeldag van Play-off 1 in de WSL hadden de dames van Club nog een oplawaai gekregen van OHL (6-0) en was Genk een maatje te klein voor Anderlecht (2-1). Beide teams kregen vrijdag de kans om zich te herpakken.

   

  In de eerste helft waren het eerst de bezoekers die gevaarlijk konden zijn, maar Buabadi en Matavkova botsten op de Genkse doelvrouw. Vlak voor rust waren de rollen omgekeerd en was het de Brugse doelvrouw Geeraert die zich moest onderscheiden op een Genkse poging.

   

  In de tweede helft zaten er opnieuw weinig vonken in het spel. Beide teams konden niets meer veranderen aan een scoreloze gelijkstand. 

   

  De puntendeling brengt Genk geen poot vooruit, Club kan morgen Standard naar plek 3 zien springen, maar dan moeten de Luikenaars wel winnen van leider Anderlecht.