Wervelend OHL peuzelt Club Brugge met huid en haar op

za 5 maart 2022 17:51
0-6
      Lotto Super League - speeldag 1 - 05/03/22 - 16:00

In de Super League heeft OH Leuven een statement van jewelste gemaakt in de titelrace. Op bezoek bij Club Brugge wonnen de Leuvense dames met 0-6 (!). OHL blijft zo in het spoor van leider Anderlecht.

Eerder op de dag begon leider Anderlecht goed aan de play-offs door een nipte overwinning te boeken tegen Racing Genk. Een zege die meteen druk op de ketel zette bij eerste achtervolger OHL.

Toch waren de bezoekers niet onder de indruk van de paars-witte zege en op bezoek bij 3e in de stand Club Brugge hadden de Leuvense vrouwen al voor het halfuur een dubbele voorsprong te pakken.

Ook na de rust wervelden withemden verder, waarna er na 90 minuten uiteindelijk een zware 0-6-score op het bord prijkte.

Met de driepunter blijft OHL in het zog van zijn grootste titelconcurrent Anderlecht. Het verschil bedraagt amper 1 schamel punt.