3. 62' - Doelpunt - Saviour Godwin (1 - 1)
Challenger Pro League - speeldag 27 - 22/02/20 - 20:30
62'
Saviour Godwin
62'
1 - 1

Lokeren is niet verder gekomen dan een 2-2-gelijkspel tegen Roeselare. De bezoekers kwamen tot 2 keer toe op voorsprong, maar gaven de zege alsnog uit handen. In de stand verandert er niets, want Lokeren is al eventjes zeker van de play-downs.

• 3' Van Moerzeke 0-1
  • 61' Saviour 1-1
  • 62' Amano 1-2
  • 81' Saviour 2-2

De storm rond Sporting Lokeren woedt nog volop, maar de spelers van coach Stijn Vreven moesten dit weekend wel aan de bak in de Proximus League.

Een massa fans was mee afgezakt naar Schiervelde om de bezoekers aan te moedigen. Een zege tegen Roeselare was dan ook welgekomen in de onzekere periode van de club.

Lokeren begon ook uitstekend. Na amper drie minuten scoorde Van Moerzeke al de 0-1. Diezelfde Van Moerzeke had er zin in en zorgde in de eerste helft nog enkele keren voor gevaar.

In de tweede helft bleef Lokeren de betere ploeg maar op het uur kwam Roeselare langszij via Saviour. Een domper voor de bezoekers, al gingen de kopjes een minuutje later al snel weer omhoog. Amano trapte overhoeks binnen: 1-2.

Lokeren leek af te stevenen op de overwinning, maar 10 minuten voor tijd was het opnieuw Saviour, die Lokeren een uppercut bezorgde. 2-2 was meteen ook de eindstand.