Invallers zorgen voor de doelpunten in gelijkspel op het Kiel

2. 76' - Verv. Roman Ferber door Marcel Mehlem
  3. 81' - Geel - Serge Tabekou
  4. 83' - Verv. Joren Dom door Alexander Maes
Challenger Pro League - speeldag 22 - 18/01/20 - 20:32

In eerste klasse B wil niemand het stokje echt in handen nemen. Beerschot kwam voor eigen volk niet verder dan 1-1 tegen Union. Beerschot deelt nu de leiding met Lommel, maar dat duo kan morgen nog het gezelschap krijgen van OH Leuven of Westerlo.

De eerste helft was niet veel soeps met halve kansjes voor Beerschot via Saint-Louis, Holzhauser en Dom. Aan de overkant vielen er nog minder kansen te noteren en zo was het hopen op spektakel na de rust.

Dat kwam er ook. Invaller Tissoudali kapte al na enkele seconden op de linkerflank mooi naar binnen en knalde het leer van schuin in het zestienmetergebied heerlijk voorbij doelman Kristiansen.

Union reageerde met een poging vanaf de tweede lijn van Vega. Iets na het uur moest doelman Vanhamel voor het eerst echt zijn kunnen tonen op een poging van invaller Haugen.

Enkele minuten later was het wel raak voor diezelfde Haugen. De Noor rondde een vlijmscherpe counter van de Unionisten goed af.

Beide ploegen gingen nadien vol op zoek naar de drie punten. Invaller Noubissi liet van dichtbij de 2-1 liggen en ook Haugen en Vega konden het winnende doelpunt voor de bezoekers niet maken.